Planning 't Veld-Noord

In het dorp 't Veld realiseren we, in het samenwerkingsverband: BPD & Kuin Vastgoedontwikkeling ons project 't Veld-Noord de komende jaren rond de 300 woningen. Die bouwen we niet allemaal tegelijk, maar in verschillende fases die we na elkaar in verkoop brengen. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de start verkoop en de nieuwbouwplanning van 't Veld-Noord.

Verkoop 't Veld fase 1

De verkoop van de 28 woningen en 5 kavels is gestart op 4 juni. De inschrijving is inmiddels gesloten, de woningen zijn toegewezen. Er zijn nog een aantal woningen beschikbaar. Bekijk het woningaanbod op de woningenpagina. 

Bekijk woningen

Steeds meer informatie

In aanloop naar de verkoop van de eerste fase volgt stapsgewijs informatie over de woningen en het project. Wil je alvast weten wat je kunt verwachten bij het aankopen van een woning? Bekijk dan het overzicht Een nieuwbouwwoning in 5 stappen

Alle nieuwe informatie over de woningen vind je - zodra de informatie over de woningtypen en (later) de diverse bouwnummers bekend is -, terug op de pagina Woningen. Uiteraard melden we het zodra er nieuwe informatie beschikbaar is. Houd hiervoor het nieuws in de gaten. 

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkeling en fases van 't Veld Noord, schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief. Dan houden we je automatisch via jouw mailbox op de hoogte. 

Prognose start bouw en oplevering

Zodra 70% van de woningen is verkocht, de locatie bouwrijp is gemaakt en er een onherroepelijke omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) is afgegeven, kan gestart worden met de bouw van de woningen in 't Veld. Naar verwachting zal de bouw starten in april 2025. Als alles volgens planning verloopt, kunnen de 1e woningen worden opgeleverd in het 4e kwartaal van 2026. Aan deze prognose kunnen geen rechten worden ontleend, omdat deze ook afhankelijk is van onvoorziene zaken als hevige regenval, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij nutsbedrijven. De aannemer houdt je op de hoogte van de planning via de nieuwsbrief.

Meer weten? Lees het nieuws
Vragen? Neem gerust contact met ons op