Voorzieningen 't Veld Noord

’t Veld-Noord is een héérlijk landelijke, gemoedelijke en gezellige nieuwe woonbuurt. In het bijzonder voor mensen die houden van de natuur en het buitenleven. Rondom ’t Veld-Noord is alles groen wat je ziet. Het nieuwe buurtje is overzichtelijk en kleinschalig en zit rondom de centrale Martinuskerk uit 1854. Deze wordt overigens tot op heden veelvuldig gebruikt door de bewoners. Wil je meer reuring? Je bent zo in Alkmaar of Heerhugowaard!

Cultuursnuiven doe je hier

Voor een beetje cultuur en inspiratie hoef je niet ver te gaan. In Heerhugowaard zit het theater Cool kunst en cultuur. Hier vind je een groot aanbod aan theatervoorstellingen, films en concerten. Lekker even naar de bios?

In Vue Heerhugowaard zie je de laatste films van de maand. Ook erg leuk om binnen te stappen is het Poldermuseum waar je alles hoort over het ontstaan van Heerhugowaard. Iets dichter bij huis zit Kinepolis Schagen met 5 zalen. Én Scagon De Luxe Theater & Filmhuis. In Alkmaar wordt er natuurlijk ook heel veel georganiseerd waar jij heerlijk cultuur kunt snuiven. Genieten van live muziek, theater, een museum of samen een filmpje pakken. Dat kan daar!

Genieten in de natuur

Er zijn genoeg sportclubs, maar sporten doe je hier het liefst in de natuur. Hardlopen of (race)fietsen door de prachtige polder. Iets mooiers dan dat bestaat er bijna niet. Natuurliefhebbers halen hier hun hart op. Lekker een dag de natuur in met je partner, kids en de hond!

Hier kun je ook naar hartenlust fietsen, wandelen of lekker struinen. Er zijn zulke leuke pittoreske dorpjes in de omgeving die de moeite waard zijn om doorheen te fietsen. Ga lekker op ontdekkingsreis.

Tip: ook heel handig is de digitale dorpsgids. Deze vind je hier!

Nieuwbouw 't Veld Noord
Nieuwbouw 't Veld Noord
Nieuwbouw 't Veld Noord

Horeca, winkels en speciaalzaken

Op 10 minuten afstand ligt Schagen waar je in het winkelcentrum Makado meerdere winkels en speciaalzaken vindt. Naast een Lidl, Albert Heijn of een Keurslager zitten er ook genoeg kleding en lifestylewinkels om even te rond te neuzen zoals Lucardi juwelier, Hunkemöller, Livera, Miss Etam, Street One, Xenos, Douglas en ga zo maar door. Ook in Heerhugowaard zit een winkelcentrum, Middenwaard, met genoeg leuke winkels! Even pauzeren? Ga lekker naar de Bagels & Beans, Brasserie IJzer, La Terrasse of Multivlaai. Nog niet klaar? In 25 minuten rijden vanaf ’t Veld-Noord ben je in het gezellige en historische stadscentrum van Alkmaar. In het centrum zitten talloze gezellige straatjes met boetiekjes en originele winkeltjes. Een terras pakken of lekker uit eten gaan kan hier prima. Enkele leuke hotspots in deze gezellige Noord-Hollandse kaasstad zijn Restaurant Abby’s, De Eendracht in ’t IJkgebouw, Restaurant Hofman, ’t Stokpaardje, 1480 Foodbar, of ’t Fnidsen. Hier vermaak je je wel!

Alle (sport)voorzieningen dichtbij

Jong en oud is welkom in ’t Veld-Noord. Daarom zijn er ook voorzieningen voor iedereen in de omgeving. Een supermarkt, huisartsenpraktijk, tandartspraktijk, een basisschool, kinderopvang en er zijn sportclubs in de buurt. Voetbalvereniging in 't Veld (VZV), Trim- en atletiekvereniging TAV'80, Handbalvereniging Juro Unirek/ VZV, Tennisvereniging T.C. de Kogge en Sportschool Efforts Fitness Plus. Goed nieuws dus voor de sportfanaten van de familie!

In de omliggende dorpen, Winkel en Nieuwe Niedorp, vind je nog meer sportverenigingen. Wil je je ei even kwijt? Bij de supermarkt zit een gezellige dorpsontmoetingsplek (’t Veld – Zijdewind) waar je met bewoners even bij kunt praten.

Meer weten over de bereikbaarheid? Je leest het hier
Vragen? Neem gerust contact met ons op!