Hier krijgt jouw leven alle ruimte!

In ’t Veld-Noord heb je alle ruimte om volop je woongeluk waar te maken. Hoe dan? Vraag je je vast af. In deze nieuwbouwwijk ben je gelukkig met de kleine dingen. Je bent een groot liefhebber van ruimte, rust en natuur. En dat is precies wat je hier ervaart. Een plek waar jij en je gezin zich thuis voelen. Waar je kids veilig en ongedwongen buiten spelen. En jij op zondagochtend je hardloopschoenen aantrekt om een rondje door de polder te rennen. Is dit jouw woondroom?

Weids uitzicht, groots wonen

Altijd een gevoel van vrijheid. Dat heb je hier! Van alle kanten wordt de woonwijk omringd door groen en water. Akkerlanden, gras en groene bomen sieren de omgeving. In West-Friesland ligt een uitgebreid wandelnetwerk; er zijn paaltjeswandelingen door dorp, stad en polder. Dat nodigt uit om lange wandelingen te maken. Hier vind je heerlijke woningen met groene tuinen voor alle portemonnees en woonwensen. Heerlijk, jouw plekje voor nu én de toekomst!

Vriendelijk en betrokken

Iedereen is welkom en de buurt staat bekend om de gastvrijheid en gemoedelijke sfeer. In ’t Veld-Noord is alle ruimte om een praatje te maken met de buren. De bewoners zijn betrokken en dat zorgt voor een hechte en gezellige wijk. Hallo buurman, dag buurvrouw!

Voor de basisvoorzieningen hoef je niet ver te gaan, want in het dorpje ’t Veld vind je alles wat je nodig hebt. Een dagje shoppen, naar de bioscoop of lekker uit eten gaan doe je gewoon in Alkmaar (25 minuten), Heerhugowaard (20 minuten) of Schagen (10 minuten). Kleinschalig, overzichtelijk en landelijk. Precies wat je zoekt?

Nieuwbouw 't Veld Noord
Toekomstgericht en comfortabel

Toekomstgericht en comfortabel

Er is veel oog voor een gezonde leefomgeving met veel biodiversiteit. Volop gras, bomen en bloemen voor de deur. Niet alleen in de omgeving, maar óók in de wijk zelf. ’t Veld-Noord ademt groen. Het zicht hierop, (zon)licht in de woningen en een schoon binnenklimaat zijn dan ook belangrijke pijlers binnen het ontwerp van ’t Veld-Noord. De woningen die gebouwd worden zijn volledig geïsoleerd en duurzaam. Fijn voor het klimaat én de portemonnee. Een groene, mooie wijk en omgeving waar je niet meer weg wil.

Meer weten over de voorzieningen? Je leest het hier
Vragen? Neem gerust contact met ons op!