Bereikbaarheid 't Veld Noord

Fraai wonen in een groene omgeving is leuk, maar een goede bereikbaarheid is natuurlijk ook heel belangrijk. ’t Veld-Noord is een plek waar beiden samenkomen. Je woont lekker landelijk, maar zeker niet verlaten. Hier heb je goede verbindingen met provinciale wegen, rijd je zó op de snelweg en er is een treinstation in de buurt.

Met de auto

’t Veld-Noord ligt precies tussen Schagen en Alkmaar in. Via de provinciale weg N241 ben je met de auto in 10 minuten in Schagen. Via de N242 ben je in 20 minuten in Heerhugowaard en nog iets verder doorrijden en je bent in 25 minuten in Alkmaar. Zo is alles binnen handbereik.

Met het openbaar vervoer

Reis je liever met het openbaar vervoer? Dat kan natuurlijk ook! Het dorp heeft geen treinstation maar wel een bushalte (Oranjelaan) met een directe verbinding van ongeveer 15 min naar Schagen en een indirecte verbinding naar Alkmaar van ongeveer 45 min.

In Schagen en in Heerhugowaard heb je een treinstation en ben je zo in Hoorn (15 tot 30 minuten), Alkmaar ( 8 tot 19 minuten) of andere steden.

Met de fiets

Dat is zo heerlijk aan ’t Veld-Noord; hier pak jij gewoon de (elektrische) fiets! Met de fiets sta je zo in het hart van het dorpje ’t Veld. Naar de supermarkt of een ijsje met je kids halen op een warme dag heb je in een mum van tijd gedaan. Je kunt zelfs fietsend naar Schagen om een terrasje te pakken. Ook de sportvoorzieningen zijn met de fiets goed bereikbaar.

Nieuwbouw 't Veld Noord
Nieuwbouw 't Veld Noord
Nieuwbouw 't Veld Noord
Meer weten over de voorzieningen? Je leest het hier
Vragen? Neem gerust contact met ons op!