Video 't Veld-Noord online

22 april '24

Heb jij hem al gezien? De video van 't Veld-Noord staat online. Een aantal inwoners vertellen je waarom zij zo graag in het dorp 't Veld wonen. Nieuwsgierig?

Waarom is wonen in 't Veld zo leuk?

In 't Veld-Noord worden de komende jaren meer dan 300 eengezinswoningen in verschillende fasen gerealiseerd. Van rijwoningen en 2-onder-1 kapwoningen tot vrijstaande woningen en levensbestendige woningen. Een unieke uitbreiding van het schattige dorpje ’t Veld, maar vooral een mooi plan met een duurzame toekomst. Hier woon je héérlijk landelijk in alle rust, omgeven door een weids en groen polderlandschap en tóch ben je ook in een mum van tijd in Schagen of het gezellige centrum van Alkmaar of Heerhugowaard.

Wij kunnen je natuurlijk wel vertellen hoe leuk wonen in 't Veld is, maar wie kunnen dat nu beter dan de inwoners zelf? We hebben een aantal inwoners gevraagd wat zij nu zo fijn vinden aan wonen in dit dorp. Het resultaat zie je in deze video.

Wil je wonen in 't Veld?

Enthousiast geworden na het bekijken van de video? Ga naar het woningaanbod en bekijk welke woningen er in de 1e fase van 't Veld-Noord komen. Als je je gegevens achterlaat bij je favoriete woningtype, dan ontvang je automatisch de nieuwsbrief zodra er meer bekend is over de woningen, prijzen, de verkoop en nog veel meer.

Bekijk het woningaanbod
  Meer over het kopen van een woning
  Bekijk het woningaanbod