Prijzen en start verkoop datum 't Veld Noord fase 1 is bekend

28 mei '24

De verkoop van de 28 woningen en 5 kavels in 't Veld Noord fase 1 start op dinsdag 4 juni om 10:00 uur. In dit bericht lees je alles over de verkoop van de woningen, het verkoopevent en wat je moet doen om in aanmerking te komen voor een woning.

Fase 1 van 't Veld Noord bestaat uit rijwoningen, levensloopwoningen, tweekappers, kavels en vrijstaande woningen. Op de woningenpagina zie je de verschillende woningtypes en bouwnummers van deze fase en al hun kenmerken. Op de interactieve kaart kun je ook direct zien waar de woningen in het plan precies liggen.

image alt

Online inschrijving

De inschrijving voor de woningen is volledig online. Daarvoor heb je een Mijn Eigen Huis-account nodig. In dit persoonlijke account kun je jouw favoriete woningen beheren en kun je zodra de verkoop is gestart jouw voorkeuren doorgeven. Geïnteresseerd en heb je nog geen account? Maak 'm dan snel even aan! Dan ben je nu alvast goed voorbereid op de verkoop. 

Je kunt je inschrijven voor een of meerdere woningen voor deze fase tot en met dinsdag 11 juni 10.00 uur. De toewijzing van de woningen wordt rond 17.00 uur op dezelfde dag bekend gemaakt. Ook deze informatie vind je dan in jouw account. 

Maak een account aan

Verkoopevent 't Veld Noord fase 1

Dinsdag 4 juni ben je van 17.00 tot 19.00 uur van harte welkom in Dorpshuis Harmonie in 't Veld. Maak kennis met deze bijzondere plek, en laat je door de medewerkers van het project (BPD Bouwfonds gebiedsontwikkeling, Aannemingsbedrijf Kuin en de projectmakelaar) inhoudelijk informeren over fase 1 in 't Veld Noord.

Adres 
Dorpshuis Harmonie
Zwarteweg 13A
1735GK ’t Veld

Vergeet je niet de financiële check?

Bij het toewijzen van woningen waarbij er meerdere kandidaten op 1 bouwnummer zijn, kijken we of een kandidaat al een financiële check heeft laten doen. Dit kan dus in je voordeel werken. Een financiële check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door een document van je bank, hypotheekadviseur of hypotheekverstrekker te sturen.

Meer over de financiële check
Hoe werkt dat eigenlijk? Een woning kopen
Meer weten over de woningen? Bekijk het woningaanbod