Geïnteresseerd? Schrijf je dan nu alvast in

1 december '23

Dit is het allereerste nieuwsbericht over ons nieuwbouwproject ’t Veld-Noord in het Westfriese dorp(je) ’t Veld. Hier realiseren we in de komende jaren rond de 300 woningen. Via de nieuwsberichten op dit onderdeel van deze projectsite houden we je op de hoogte over alle actuele zaken rond dit project.

Mooi plan, duurzame toekomst

Aan de noordkant van 't Veld realiseert de ontwikkelcombinatie BPD & Kuin Vastgoedontwikkeling V.O.F. de komende jaren in diverse fases meer dan 300 eengezinswoningen. Van rijwoningen en 2 onder 1 kapwoningen tot vrijstaande woningen en levensbestendige woningen. Een unieke uitbreiding van het schattige dorpje ’t Veld, maar vooral een mooi plan met een duurzame toekomst. 

Nieuwsbrief

Vanaf nu houden we je via dit onderdeel van de site op de hoogte over dit project. Over oa. het plan, de woningen, de woningtypen, de planning en natuurlijk uiteindelijk de verkoop van de woningen.

Dit doen we niet allemaal in een keer. Het project is immers in ontwikkeling en dat betekent dat veel zaken nu nog niet bekend zijn en pas de komende maanden bekend worden en beschikbaar komen.   

Ben je geïnteresseerd en wil je op de hoogte blijven van ’t Veld-Noord? Dat kan. Schrijf je dan onderaan deze pagina geheel vrijblijvend in voor de (maandelijkse) nieuwsbrief. Dan ontvang automatisch informatie over het project.

t Veld-Noord
  Over de planning van 't Veld-Noord
  Over 't Veld