Er zijn nog woningen beschikbaar!

21 juni '24

Altijd al heerlijk landelijk willen wonen in alle rust, omgeven door een weids en groen polderlandschap? Dan is dit je kans. Er zijn nog woningen vrij in 't Veld Noord. Hier woon je in de kop van Noord-Holland, omringd door het West-Friese landschap, en tóch ben je in een mum van tijd in Schagen of het gezellige centrum van Heerhugowaard of Alkmaar. Wacht niet langer en neem vandaag nog vrijblijvend een optie op één van deze laatste woningen.

image alt

Tussenwoning

Stel je voor dat je elke dag thuiskomt in een charmante woning die de knusheid combineert met het moderne comfort van vandaag. Denk aan schilderachtige details en sfeervolle kleuren metselwerk. Met een woonoppervlak van 123-132 m2 biedt deze woning alles wat je zoekt voor een harmonieus gezinsleven. De woning heeft een ruime tuin en 4 kamers. De zolder biedt plek voor de wasmachine en droger en is er ruimte voor eigen invulling. Wordt het een 4e slaapkamer, fitnessruimte of thuiswerkplek? Je kunt er alle kanten mee op!

Ja! Ik wil een optie
image alt

Vrijstaande woning

Wil jij ook wonen in een elegante, vrijstaande woning? In deze kleine woonwijk woon je landelijk met het polderlandschap als verlengstuk van je achtertuin. Wat een rust! Met een woonoppervlakte van 151-159 m2 én 3 slaapkamers is er ruimte genoeg voor het hele gezin. Je woont hier op een royale kavel met een tuin rondom. Creëer jij hier je eigen buitenkeuken? Luxe, comfort en landelijk wonen komt hier allemaal samen.

Ja! Ik wil een optie
Meer nieuws lezen? Nieuwsoverzicht
Welke woning kies je? Bekijk de woningen