De eerste beelden van 't Veld Noord zijn klaar!

23 april '24

De verkoop van de woningen in 't Veld Noord fase 1 komt steeds dichterbij! Nog even geduld voordat we meer vertellen over de bouwnummers, definitieve prijzen en de start verkoopdatum. Eerst laten we jullie graag zien hoe de woningen eruit gaan zien! Nieuwsgierig? Bekijk de beelden hier onderaan deze pagina.

image alt

Binnenkort in verkoop

Naar verwachting gaan de woningen in 't Veld Noord fase 1 in mei in verkoop. Alle belangstellenden worden op de hoogte gebracht via de nieuwsbrief over de exacte start verkoopdatum. Tot die tijd zal er steeds meer informatie beschikbaar komen. Denk hierbij aan de woningzoeker en de bouwnummers met definitieve prijzen. Op de woningenpagina zie je nu de nieuwe beelden bij de woningtypes. 

Wanneer je straks een woning wilt kopen in 't Veld Noord, kan dat alleen als je een persoonlijk account hebt aangemaakt in Mijn Eigen Huis. Hier geef je digitaal jouw voorkeuren door wanneer de verkoop start en beheer je jouw voorkeuren gewoon makkelijk online. Ook word je op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen via de nieuwsbrief.

Bekijk de woningen
Nieuws Meer nieuws over 't Veld Noord
Woningen Ik wil wonen in 't Veld