Showroom Kuin B.V. online te bezoeken

25 april '24

De woningen in 't Veld Noord worden gebouwd door aannemersbedrijf Kuin B.V. Bij Kuin B.V. staan de wensen van de klant centraal. Voor de woningen die zij bouwen doen ze ook de kopersbegeleiding. Om de klant nog beter van dienst te zijn hebben ze nu ook een visuele tour door hun showroom op de website staan. Super handig, want zo kun je je al voorbereiden op je afspraak en misschien al wat ideeen opdoen. Benieuwd naar de showroom? Kijk dan snel verder.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Als je een woning koopt in project 't Veld Noord, dan ontvang je een uitnodiging van Kuin B.V. om gezamenlijk de woning en jouw wensen door te nemen. Zaken als binnendeuren, tegelwerk en plafondafwerking zijn zomaar een greep uit de vele keuzes die je als koper moet maken. Om je alvast voor te bereiden op de afspraak met de kopersbegeleider van Kuin B.V. kun je nu doormiddel van een visuele tour door hun showroom wandelen. Hier krijg je al een goede indruk van de mogelijkheden die zij bieden. In de tour staan blauwe informatie buttons. Wanneer je deze aanklikt vind je aanvullende informatie over een specifiek product. Nieuwsgierig geworden en wil je alvast een kijkje nemen? Klik dan op onderstaande button.

Bezoek de virtuele showroom

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van project 't Veld Noord? Meld je dan onderaan de pagina aan voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan automatisch de nieuwsbrief zodra er meer bekend is over de woningen, prijzen, de verkoop en nog veel meer.

  Neem contact met ons op
  De woningen van 't Veld Noord